söndag 18 oktober 2009

Blev ingen utställning

Bestämde mig sent igår kväll att det inte blev någon tripp till storstaden och utställningen. Ibland får man ju ta sig en tankeställare och fundera varför man vill åka. Det är inget fel på Astrid mer än att klofästet vätskar lite grann. Hon haltar inte och hoppar runt som den gasellen hon är. Hon är lite öm runt tån men det är ju inte så konstigt som jag har dragit bort en bit av klon. Jag måste erkänna att jag var hemskt sugen på att tävla och hundarna hade nog också tyckt att det hade varit kul att åka bort en sväng. Hon hade säkert inte blivit sjuk men tänk om det hade kommit in någon jävla basilusk i klofästet som hade letat sig in i foten. Då hade jag strypt mig själv. Hade utställningen varit en vanlig inomhus utställning så hade jag inte funderat en sekund. Men nu var den i ett ridhus och att hon skulle klampa runt där med en fot som vätskade sa att det kändes inte alls bra i magen. Nu kanske ni andra ser mig som lite för försiktig men jag kan nog säga att jag går under det namnet. Fröken väldigt rädd om sina hundar. :) Nu känns det bra i magen men det känns tråkigt att inte träffa alla som kommer till utställningen.

Men jag har nu bestämt mig för att anmäla till Stora Stockholm fast jag inte ser glädjen med att ta med sig en hund dit. Trångt och jävligt men ibland måste man ju chansa :) Jag måste ändå dit och lösa in en massa incheckningskort så då tar jag med mig hunden också. Men det blir ingen lång dag då. Åka dit, ställa, handla och sedan åker vi hem. Kommer bara att anmäla Astrid och ingen annan som det är så förbannat dyrt. Nu för tiden växer ju inte pengarna på träd som jag pluggar.

2 kommentarer:

anna sa...

Ibland går det inte som man tänkt sig. Tycker det var ett klokt belsut och inget "för försiktigt" val. Bättre att vara försiktig och nogrann än att chansa och det skiter sig.

Får vi önska lycka till på Stora stockholm då. Har lovat mig själv att aldrig mer sätta foten på Stora Stockholm och det tänker jag försöka hålla. Är som du säger trångt, rörigt och ja dyrt.

Ha det gott :) Funderat på mitt förslag?

Annakarin @ Mathias.W sa...

Jag hade resonerat som du, mina hundar går före allt annat.

Hoppas vi ses på en annan utställning framöver om inte annat till nästa år. Kommer nog inte till SS eller my dog, jag hatar verkligen stora, trånga inomhus utställningar! då föredrar jag faktisk ridhus och såklart utomhus utställningar :)

Sköt om er!