tisdag 4 augusti 2009

Träff med Cattis och gänget

Så har vi träffat Cattis och hennes stora hundfamilj på säters sjukhusområde. På området finns det en fotbollsplan uppe i skogen. Helt perfekt ifall man vill träna hund och vara ifred.

Nu tränade jag ingenting utan jag var med och kollade. Så vi kan säga att vi tränade på att ha tråkigt. Det gick bra ingen dog av tristess. Astrid är ju annars rätt bra på att protestera men hon gjorde det faktiskt inte en enda gång när jag tänker efter. Anka fick vara lös på planen och hon sprang runt och hade det skoj innan Cattis kom. Maya hade värsta flugfobin och tänkte att det var bästa att ligga stil och osynlig på marken. Ja Astrid var ju bara duktig, konstigt undra varför hon inte protesterade.

Det var ju en riktigt lugn och trevlig tripp om jag tänker efter. Ja det ska väll bli en tystare hund av henne också någongång :) Sen gick vi en promenad igenom ett litet skogsparti och var sedan fulla med fästingar. Gud vilka äckliga kryp. Har plockat dem på mig, hundarna och i bilen. Nu tror jag att de är utrotade men man vet ju aldrig.

Hundarna har det trångt men mysigt här bak i bilen.

Anka har ett gäng nakenfisar efter sig

Här kommer Bella. Av rasen nakenfis med hår. De är så små och snabba och fastnar inte riktig på bilden där man vill ha dem :)

Kajsa en nakenfis utan hår. Tycker att hon liknar en arabhäst i stilen.

Här kommer Bella igen. Lite dålig skärpa men på en bättre plats i bilden.

Här kommer varulven Molly. En liten hårig blandras mellan Lasa hapso. Förenklad stavning och nått mer. Förlåt Molly ;) Det ska vara Shitzu och nakenfis som hon berättar i kommentaren. Inte lätt att ha koll alltid.

Gamla fina Molly

Maya ligger bered att sticka om hon får

Anka leker livets goda lek i det fria

Astrid tycker att allt är lite spännande.
Cattis och Ronia kör lite ff

De pepp pratar lite och tränar stanna

Ronia fångar sin älskade blåa boll. Cattis berättade att den har slutat pipa efter 2 år. Vet inte hur länge den hade pipit med mina hundar ;) Inte så länge tror jag.

Som den inte pep längre lätt den mest smask smask.

4 kommentarer:

Cattis o gänget sa...

Kul med foton på oss med :) Men Molly är lite sur när hon läser att hon har Lhasa bla bla i sig. Det är Shih tzu och nakenhund ;)

Sofie sa...

Oj jag ber verkligen om förlåtelse till Molly. Ska genast ordna till problemet :)

Molly sa...

Nu är jag nöjd och belåten igen, ska berätta för Kajsa att du tycker att hon ser ut som en gnäggare *fniss*

Sofie sa...

Fast araber är fina gnäggare kan du hälsa henne ;)