måndag 10 augusti 2009

Mitt lilla behandlingskitt till hundarna

Som vi har lite otur här i sommar med dåliga magar och stenar som har trycks in i tramdynor så tänkte jag visa mitt lilla behandlingskitt. Inte s å värst många saker men några bra saker. Så vad har vi då i det lilla kittet. En pannlampa, mycket bra om man vill se saker bra som den sitter på huvudet. Asolsprit och klorhexidin, Öronrens till smutsiga öron, Galastop mot skendräktighet, Canikure mot magen, Strumpor som är mycke bättre en en strut ifall hundarna har fått sår på fötterna, mina hundar tar inte bort strumporna så det går super, Bomull. Tandstensmedel. elastisk gummi liknande bandage som är självhäftande, plåster liknande tejp, en sax, tandborste, handduk, olika storlekar på doserings sprutor och självklart en termometer som tar tiden själv. I kylskåpet har jag morotspure som också funkar mot dålig mage. En strut har vi också men den får ju inte plats i lådan direkt.

Man kan ju ha en massa mer saker i sitt lilla kitt men jag klarar mig bra med det här. Här även första förbandskit till hundarna i bilen. Det är också en superbra sak.

Vad har ni i erat behandlingskitt till hunden om ni har nått speciellt.

2 kommentarer:

Helena sa...

Tack för ditt uppmuntrande inlägg! Kul att Solo har ett litet "fan" i dig :-)
Jo, fästingpenna är bra att ha med sig och något som löser kåda. Margarin är det bästa men det är ju svårt att ta med sig. Tror att det går bra med matolja också. Men du har ju inga hundar med lång päls... och inte så många fästingar där du bor...
Kram
H

Norbergarna sa...

Ups.Jag har inget kit alls...Men nu när du säger det så är det ju så klart tokbra att ha.