söndag 16 augusti 2009

Så hur gick det idag

Inte som vi hade förväntat oss men vi är ändå nöjda. Det blev en tidig morgon och lite funderingar när vi kom till tävlingsplatsen var vi skulle parkera. Alla skyltar var som bort blåsta var man skulle köra ut på fältet där lc var. Jag och Lill tog en väg över åkrarna lite längre bort. Anna tog en annan väg och körde fast. Vi fick puta loss henne och en annan kvinna lite senare. Det var blött på åkern efter en massa regn under natten.

Som det ska vara på lc prov så var det lite stul innan start. Linan var för tunn och gick av hela tiden de fick byta till en grövre. Men efter det gick testloppen som en dans. Faraohundarna som kom till start var Rakhel, Thira, Astrid och Morgan. Efter första loppet ledde Rakhel med en halv poäng före Thira, Astrid på tredjeplats och Morgan som fyra. En tredjeplats känns som vardagsmat nu mera som det verkar vara placeringen som Astrid ska ha efter första loppet. Astrid gjorde ett jättebra andra lopp med Morgan så det var lite spännande till prisutdelningen. Det slutade med att Rakhel som gjorde sin första lc tävling någonsin vann och tog sitt första Cert. Ett jättegrattis till husse Odd som jag tror var väldigt glad. Thira kom tvåa och Astrid kom 0,25 poäng efter så det var ett jämnt andra lopp. Morgan kom fyra.

Visst vi hade velat vinna eller komma tvåa men man kan inte få allt. Thira och Rakhel var de två snabbare hundarna idag och det är bara att gratulera :)) Eller ja Astrid brydde sig väll inte hon var bara glad att hon fick springa.

Även tack till en trevlig dag Anna, Lill och Odd och att vi fick bra väder fast det såg mörkt ut i morse. Sen kom ju Carina med hajen förbi och hejade på oss i första loppet. Carina var tog du vägen?? Jag tror att jag såg din bil men vi såg inte dig nått mer efter att vi hade gått ner hundarna. Vi hoppas att vi får se Hajen nästa år :)) Så kul att du kom ivarjefall fast jag inte han säga hej då.

Även ett stort plus till maten som serverades. Kycklingspett med potatissallad och vanlig sallad. Även bröd och saft ingick i priset. Det var väldigt gott. Tack Lill som jag hade varit klumpig att inte ta ut pengar. Jag ska bjuda igen så fort jag ser dig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

En mycket nöjd och trött Rakelh, med en minst lika trött husse säger tusen tack förr en trevlig dag...

Norbergarna sa...

He he. Jag stannade till halv tio tror jag ungefär. Såg inte till dig (heller) så jag trodde du gått och knoppat i bilen.
Nåväl, det var jätteroligt att se och grattis i alla fall till bra genomförda race med skruttan!!!
Vi ses i Högbo bruk=))