måndag 3 augusti 2009

Svenstavik

I fredags åkte jag och Jenny Nyström och hennes mamma mot Svenstavik. Jag parkerade bilen på Scandic i Gävle och sedan åkte vi tillsammas till Svenstavik. Tack Scandic för gratis parkeringen ;)

Det var verkligen jätteskönt att samåka och vi pratade massor på vägen upp. När vi kom fram checkade vi in på Åsarnas vandrarhem och mumsade en smaskig måltid som bestod av spagetti och sås på burk och lite vin. Tro det eller ej men det var väldigt gott. Jag och Jenny åkte även och slog upp tältet och det var tur som det är en väldigt trång utställningsplats. Sen knoppade vi gott för att på lördagen tillbringa hela dagen på utställningsplatsen. Förra året var det 11 plusgrader när vi var där och mulet men i år var det sol och väldigt trevligt. Tänk vad lite sol kan göra susen.

Som ni redan vet blev det en superdag för oss som vi inte kommer att glömma i första taget. Även förra året var det en tur dag för oss i Svenstavik. Vem vet det kanske är våran utställningsplats?

Jag vill passa på och tacka Jenny och bullmamma Lil för en jättetrevlig helg i bilen och på plats. Det gör jag gärna om och som Lil sa. Det var skönt att ha någon att dricka vin med. Håller med :) Även tack till AnnaKarin med man för trevligt sällskap på utställningsplatsen och för de fina korten som finns här under. Korten är tagna av Annakarins man som jag helt har glömt namnet på.
Här har Astrid precis blivit en nybakad champion :) för Karin Hedberg. BIR var Ch Ezhar Ars Armani

Jag och lillstrumpan är konsentrerade och nervösa. Kolla in min min. Inte heller speciellt uppkläd för dagen då jag tänkte att idag ska jag vara bekväm.

Min fina vackra lillstrumpa. Nu mera med titeln Such Xemxija Dellamorte Dellamore. Tack kennelmamma Lotta för att jag fick välja henne och hon inte behövde åka till Spanien. Jag är dig evigt tacksam kram.

5 kommentarer:

Annakarin @ Mathias.W sa...

Jättefina bilder blev det på lillstumpan och ja min man han heter Mathias ;) Inte lätt att komma ihåg alla namn!!
Men jättegrattis igen, & ja jag är så glad över framgångarna så det blir nog Svenstavik nästa år också!! ;) :)
Kram
Annakarin

Cattis o gänget sa...

Ja du ser, man ska ha bekväma kläder på sig, det har jag ju alltid sagt ;)

Ingrid Paulsson sa...

Stort GRATTIS till Championatet!!! Hon ser verkligen supersnygg ut på bilderna!
Ingrid o Vilda, Tage o Elsa

Anonym sa...

Syrran Inka bugar och gratulerar till SUCH... Hon har lovat att ta en ordentlig funderare på att par vänstervarv med matte ;-)

Johanna sa...

Åh va kul med bilder! Fina ni är!! :)