måndag 23 juni 2008

Spårat igen

Nu har Maysan och Astrid varit i skogen igen. Hade tänkt att vi skulle spåra varje måndag och torsdag varje vecka. Det är himla roligt har jag märkt och det tycker hundarna med.

Maysan fick idag ett lite längre spår som inte var helt rakt lagt. Det svängde lite och hade bara en godisstation. Maysan var så duktig idag så nästa gång ska jag länga på spåret med två stationer. Hon är så lugn och metodisk och går verkligen där jag har gått. Jätteroligt att se för ibland stannar hon upp och verkligen tänker.

Astrid har idag också varit jätteduktig. Hon hittade alla fyra sakerna och tog det lugnare än i lördags. Idag såg man att hon jobbade och inte bara pinnade på för att komma fort fram. En pinne måste hon ha sprungit förbi utan att jag såg det. Så jag störde henne och tänkte att hon var lite fel men det var hon inte. Bara jag som inte hade sett henne gå förbi den. Nästa gång får jag vara mer uppmärksam. Idag var det inget nosande på andra saker utan hon gjorde det hon skulle. Så hade jag inte stört henne så hade hon gått spåret klockrent. Idag tänkte hon och nosade på så bra.

Känner mig stolt över mina supertjejer. Måste köpa en bra spårbok. Någon som har nått bra tips???

Inga kommentarer: