torsdag 19 juni 2008

Bilder ifrån Avesta utställningen

Bilderna är tagna av Jörgen Pettersson och jag är jätteglad för att han ville knäppa några kort på oss. Nu har jag suttit hemma och kollat in våra brister och vet vad jag ska träna på till nästa utställning. Tack Jörgen och du får gärna knäppa några fler när vi syns nästa gång.

Jag och Astrid innan bedömingen. Jag är nervös för vad ska vi får för betyg av Espen.?? Men varför har jag inte satt kopplet som det ska och varför har jag handen rakt upp i luften. Inte bra det måste jag ta bort.

Här är bedömningen och Astrid står som en fura hela tiden. Här har det hänt grejer med hennes hållning. Mycket fin tjej tycker ivarjefall jag men jag är ju partiskt ;)

Springer runt ringen. Här ser men den fina hjorthalsen igen som Espen inte tyckte om. Vi springer lite för fort ser jag också som ryggen är lite böjd. Men hon var lite speedad får försöka göra det lite lugnare nästa gång. Annars så tycker jag nog inte att hon har så tokigt steg bara jag får ner ryggen.

Hon är så söt skruttan. Gud vad jag gillar denna hund så positiv och med hela tiden. Men hon kommer ju också efter världens bästa Maysan.

2 kommentarer:

Mirrekex sa...

Superfina kort på er kramis

Anonym sa...

Se, vad bra det blev! Jörgen knäppte bilder och jag gjorde urvalet sen. Men sanningen är ju att vinklingen från början inte var den bästa! Det blir fler tillfällen!
Kram