torsdag 19 juni 2008

Idag har vi spårat

Jag Maysan och Astrid har ikväll varit i skogen och letat saker. Astrid var först ut och var jätteduktig . Hon hittade alla sakerna men har lite för bråttom och följer inte spåret som det är. Ofta kommer hon fram till sakerna bakvägen. Inte bra. Ska åka iväg på lördag och spåra hela dagen tänkte jag och då får jag inte låta henne springa iväg som en galning. Måste bromsa henne så hon tar det lugnare. Men nått som är bra är att hon blir så himla glad när hon hittar pinnarna. Hon tar upp den gång på gång för att visa hur duktig hon är. Mammas duktiga tjej.

Astrid fick jag inte någon bild på men Maysan är lugnet själv. Här kunde man både spåra och knäppa kort samtidigt. Maysan är underbar hon tar det lugnt och tänker innan hon ilar iväg.

Maysan innan vi har kommit fram till spåret. Hon ser inte direkt vild ut utan funderar vad vi ska göra.


Här är hon påväg i sakta takt. väldigt skönt :)

Maysan letar hon har nu tappat bort spåret lite



Nu är hon på rätt spår igen. Slutet är den blåa pricken som är en butt fylld med godis. Maysan är ju lite svårmotiverad med saker så för henne får det bli nått gott.

Nu har hon hittat butten. Det ska inte vara så lätt att få ut godisarna.

Mammas kloka älskling. Man kan ju bara älska den här tjejen.

Maysan efter spårningen. Nu hoppade vi in i bilen och åkte hem till våran myskväll med film och goda mackor.

1 kommentar:

Mirrekex sa...

Nämen såååååååååååå söt Maysan är på sov och spårkorten. Liten snuttis minsann. Jättefina utställningskort på vackra Astrid ju..

ha det gott kramis