söndag 1 juni 2008

mycket varmt och lite bakis idag

Igår åkte jag till Avesta för att parta lite och umgås med mina vänner. Strandbacken hade premiär igår efter några stängda somrar. Det har varit Avestas uteställe nr.1 på somrarna och det har alltid varit mycket folk där. Anledningen till att de stängde var nog för att det var nergånget och mycket fylla. Men nu var det upprustat och åldersgräns på 23 år.

Var från början lite försenad och det är ungefär 4 mil mellan Säter och Avesta så det tar ju lite tid att ta sig imellan. När vi kom till Hedemora för att tanka så kom jag på att jag hade glömt min biljett. Så det var bara att vända hem igen. Stackars Peder som fick skjutsa mig. Så på det stora hela kom jag nästan 2 timmar försent.Enbart för att jag inte kunde bestämma vad jag skulle ha på mig och glömde biljetten. Men sedan kom jag fram och det blev en lyckad kväll med mycket gott att dricka, många glada skratt och massor med mygg.

Första gången jag hade mina nya skor och jag var faktiskt inte som Bambi. Helt otroligt faktiskt men de var riktigt sköna. Kommer att användas fler gånger.

Gick och la mig kl 02,30 i natt och vaknade kl 6 och kunde inte sova nått mer. Låg och vända och vred mig till kl 9. Varför kan man aldrig sova när man har varit ut. Sen var det varmt i sovrummet. Astrid låg och trängdes i fotändan och Mulis som en varm kamin tätt imot ryggen. Varför måste de trängas just idag.....

Så nu har vi ätit en god och lång frukost ute i trädgården. Astrid har spatserat fram med linan på tomten och Maysan har legat på balkongen och dyrkat solen. Nu är de helt utslagna och ligger och vilar ut på varsit håll. Det är väldigt varmt idag och jag känner också för en tupplur men jag ska försöka hålla mig. Tror att jag ska gå ut och fortsätta läsa min bok.

Astrid

Maysan

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjejerna gosar ju för att det är sovmorgon...! :-) Gosegriar! Det ser jättemysigt ut!

Jo, vi har ju anmält till Avesta. Solo ska tävla. Men i nuläget vet jag inte hur vi ska ta oss dit. Jag hoppas att vi kan låna en bil av någon (äger inte bil längre) eller ta tåget. Har du några bra förslag på hur man kan göra om man inte åker bil? Gärna ett billigt alternativt.

Vore ju jättekul att ses! Vill inte missa Avesta bara för att jag inte har bil...

Kram