tisdag 10 juni 2008

Besök hos veterinären

Idag har jag, hundarna och Mulis varit hos veterinären.

Vi åkte till min gamla vet i Avesta som vi känner varandra så bra vid det här laget. Det känns bra på nått vis. Vi har tydligen en jättebra vet här i Säter som jag har varit hos i höstas för att vaccinera dogzen. Han var jättetrevlig och bra tyckte jag med men Maysan gillade inte hans mottagning i garaget. Hon försökte smita flera gånger och det smittade av sig på Astrid så jag valde Avesta fast jag får åka mer.

Hundarna var så duktiga. De sa inte ett knyst av sprutan och inte Mulis heller. Jag skrattade när jag kom dit och sa att nu kommer jag och hela familjen. Folk som ser en måste ju tänka att man är tokig. Två hundar och en katt.

Mulis fick sin mot kattpest och snuva. Maya fick den treåriga rabiessprutan. Har alltid tagit den ettåriga förut men tänkte att det här blir den sista rabiesen för Maysan. När den går ut är Maysan 8 år och då har hon nog rest klart.

Astrid skulle först bara med som mascot men det slutade med att hon fick första rabiessprutan. Lika bra att göra allt när man ändå är på G.

Så nu ska vi ha en myskväll framför tv och smaska nått gott och kolla på en film. Husse och Ebba är borta och kommer hem sent så det är bäst att passa på med tv nu när den är ledig :)

Inga kommentarer: