torsdag 12 juni 2008

På väg till jobbet

Klockan är typ 05,45 och jag sitter i bilen. Åker förbi det förhatade vägarbetet som inte har kommit igång än. De håller på och asfalterar och ska sedan sätta mitträcke mellan Hedemora och Säter en sträcka på ca: 2mil. Så de lär hålla på till hösten. Sträckan från jobbet brukar ta ca 30 min men har nu ökat till nästan 50 min på grund av den här skiten. Sen blir det ju inte bättre av att man inte har någon AC i bilen. Kan säga att när det har varit så här varmt så har man nästan dött på kuppen.. Att fönstret har varit nere har ju inte direkt hjälp när man står still i typ en kvart.

Så jag är evigt glad när jag åker så tidigt att jag slipper köandet och alla andra bilar. Nästan bara jag och bilen på vägen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, känner igen det där ;) Kan alla gubbar o tjejer som står o vinkar med flaggorna utan o innan. Har du sett vad brun han blivit gubben med långa mustachen? :D

Anonym sa...

Hahaha ja han ja med jättemushen. Har också tänkt fasiken vad brun han har blivit men nu funderar jag om han är lite skitig också. Fast endel blir ju skitigt bruna.