söndag 8 juni 2008

Här är det lugnt

För tillfället så händer det inte så mycket i våran lilla familj.

Det är verkligen sommar ute och megavarmt. Jag har för tillfället lite panik över den tryckande värmen som jag inte kan ta ett litet dop och svalka av mig. Håller mig mest i skuggan och läser en bok som jag även har bränt mig på halva kroppen. Ja det är tydligen möjligt att man kan göra det.

Hundarna börjar dagen med att ligga i solen på balkongen och sedan ligger de helt avtuppade i sängen och söker svalka. Maysan vill inte gå utanför dörren och lider så fort vi ska ta en kissrunda. Hon är verkligen påverkad av värmen och vill helst ligga still och sova. Astrid är det lite mer fart på men hon rör sig inte snabbt.

Mulis försvinner ut på morgonen och sedan är hon borta en bra stund. Idag hörde jag ett mullrande utanför fönstret och var tvungen att kolla ut. Där står Mulis mitt på gatan och låter stor och stark. I skuggan ligger det en mycket större katt som inte gör någonting. Då går Mulis till attack och jagar iväg den andra katten. Den andra katten var ungefär dubbelt så stor eller större än Mulis. Hon är liten vårat lilla rivjärn men tydligen har hon mod som en tiger :)

Nu ska jag gå ut och uppsöka skuggan igen. Jag hoppas att min fot har läkt bra imorgon när vi ska byta bandage.

Ha det gott i värmen och smörj in er ordentligt. Annars får man en röd kropp som mig :(

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej du!
Till att börja med måste jag säga att fy tusan vad jag tycker synd om dig!!!! Aj, aj, dumma spårlina. Är du inte arg? Jag SER att det gör förbaskat ont. Usch! Kan du byta lina? Finns annan bredare sort?

Mina vovvar får inte vara ute nu. De vill men jag vägrar släppa ut dem. De ligger inne och dåsar istället. Då är de ganska pigga på kvällen när det är dags för kvällsprommen. Huva, idag är det 29 grader varmt!!
Vi ordnar nog med hyrbil till helgen. Det kostar ju lite, men det är det värt. Åker upp på lördag morgon. Tur att det inte är dags för faraonerna förrän vid 11-tiden.
Ses
Kram