torsdag 1 maj 2008

Valborg

Igår firade jag och Peder in valborg med att äta en hel familjepizza för oss själva. Hundarna fick smaka en liten bit också, men den var inte stor. På systemet hade vi inte heller hunnit gått så det fick bli 2 liter Cola istället. Men det kändes inte som det gjorde nått.

Maysan bestämde sig för att fira valborg nere i källaren. Så jag bäddade ordning en korg åt henne och bäddade ner henne med filten. Mulis var iblan ner och kollade till henne samtidigt som mig. Sen på natten fick hon dispans och fick ligga under täcket med matte. Som hon löper så fick jag även bädda åt henne i sängen lite extra. Hundarna får inte ligga i sängen när de löper i vanliga fall. Men hon var ju så ledsen och man vill ju att sin guldklimp ska må bra.

Astrid brydde sig nada om alla smällar och sov så lungt och fint i soffan. Det är så skönt att hon inte tar efter Maysan. För det hade inte varit skoj.

Vi bestämde även igår att nu fick det vara slut på svullandet. Nu ska vi försöka skärpa oss och bara äta vanliga pizzor hahahahaha

1 kommentar:

Anonym sa...

Blev det ingen rallyträning idag? Pizza är gott men man mår ju jämt så illa efteråt :P