torsdag 8 maj 2008

Spårkurs

Imorgon börjar min och Astrids spårkurs som är en intensivkurs över helgen.

Igentligen så skulle vi ju ha åkt till Söderhamn imorgon och tävlat LC på lördagen. Hade bokat ett hotellrum på flygstadens områda där tävlingen kommer att gå. Såg jättemycket fram imot det som jag känner en glädje över att tävla igen. Men turen var inte med oss och Maysan började att löpa. Så vi tog tag i reservplanen. Spårkurs med Astrid som jag också vill gå men tävla hade varit roligare.

När jag och Astrid är på kurs så ska Maysan träffa mormor Inga och gå på härliga skogspromisar och bara göra det de tycker är bäst. Nämnligen softa i skogen. Kolla på fåglar och allt annat som man gör när man tar det lugnt.

Så det ska bli intressant och se ifall Astrid fattar det här med att spåra. Har försökt en gång med att lägga köttbullar i skogen men det funkade inte. Hon virrade bara omkring och fattade ingenting. Om hon fattar galoppen så vill jag gärna testa viltspår med henne. Tror att det skulle passa henne som handsken. Vem vet det kanske finns en liten viltspårs Ch i henne man vet aldrig. Bara att sikta mot stjärnorna.

Helgen får utvisa hur det känns på söndag. Jag kanske inte har nått hår kvar. Bortslittet i förtvivlan. Hahahahaha

2 kommentarer:

Anonym sa...

Enya ha rockså börjat löpa så det blir inget Borlänge för oss... :(

Hoppas viltspårskursen går bra!

Anonym sa...

Hoppas ni får kul i helgen:) Det har varit en tröööött vecka här och imorrn ska man upp vid halv sex igen för o lägga spår till tävlingen. Hoppas vi syns snart, krama om "gasellerna" :)