söndag 4 maj 2008

Hedemora/Säters BK

Så har vi varit på klubben. Den ligger mycket fint till utanför Hedemora med en stor Appelplan och en nästan lika stor Agilityplan. Vi höll oss på agilityplanen som Maysan löper. Så långt ifrån andra hundar vi kunde komma. Tror kanske även att hon är inne i höglöp för hon var så kär, så kär idag och kärleken var besvarad.

Astrid fick träna lite inkallning och springa med sin nya stora gula tennisboll i snöre. Den gillade hon skarpt. Maysan fick gå lite fot och sånt. Inget direkt som vi tränade på. Hon var först besvärad av flugorna men de glömdes bort den när korven kom fram. Man vet ju vad man ska anstränga sig för ;)


Astrid kollar in läget och tyckte att det var superjobbigt med passivitets träning. Den där stora munnen vill gärna tala om att hon har tråkigt. Satt sedan och fikade med några andra. Astrid fick vara med men Maysan gömdes undan i bilen. Man behöver ju inte få skäll i onödan om man slipper. Astrid klarade det där med att ha tråkigt ganska bra. Hon var lite bekymrad över att hon var tvyngen att ligga still och bara kolla. Men det var superbra för henne som bara vill ha fart och fläkt hela tiden.

Bästa duon som sedan slocknad direkt i bilen på vägen hem. Astrid var helt slut som hon låg helt utsträckt på sidan.

Inga kommentarer: