lördag 17 maj 2008

Snö......

Idag när jag vaknad kl 05,00 snöade det. Inte så att det låg kvar på backen utan det virvlade mest runt i luften.

Jag skulle bege mig till Bergslagens Lure Coursing tävling i Borlänge och hjälpa till hela dagen. Men jag kan lätt erkänna att jag inte blev så sugen när jag såg vädret.

Till kl 07,00 var jag där och lullade runt lite på området. Min uppgift blev sedan att följa hundarna ut på fältet till starten. Det snöade och det regnade mest hela tiden. Vårat lilla partytält där vi kollade nr på hundarna blåste sönder så vi under andra loppet fick stå under bar himlen i blasket. Mina händer och fötter var blöta när vi skulle in på lunch och jag prisade vintermössan som jag hade tagit med mig. Lunch var verkligen jättesmaskig som vi funktionärer fick. Kyckling med jasminris och kokosmjölk.

Efter första loppet var det en Borzoi som ledde Best In Field. Det tror jag aldrig att jag har varit med om men den sprang verkligen jättebra. Sedan kom Jennys Italienska Vinthund och en Sloughi som jag vet. Man kan fundera vad Salukisarna höll på med de brukar ju nästan alltid ledda när inte Whippar och Galgon är med.

När andra loppet var färdigt så var jag så kall om fötter och händer att jag åkte hem. Så jag vet inte om Borzoien hämtade hem BIF placeringen.

Trotts det vidriga vädret så var det ändå trevligt. Fick även vandra runt lite med två skotska hjorthundar. Det var annorlunda och de var mycket stora hahaha.

Imorgon ska jag dit igen men då ska jag och Maysan tävla. Det ska bli roligt men jag hoppas för våran skull att vädret blir bättre. Maysan som är så frysen av sig. Ska även bli roligt att träffa andra faraohundsmänniskor som Anna med Thira, Anna med Adam och Linnea och Doris. Sofie är också där men då bara med Basenji den här gången som Enya löper.

Nej nu ska jag värma mig och ta den här dagens sista promenad och ladda



Inga kommentarer: