torsdag 22 maj 2008

En eftermiddag i trädgården

Efter jobbet så var vi ute i trädgården en liten stund jag och djuren. De strosade runt på tomten och kollade in läget. Jag låg på alla fyra och rensade ogräs i gruset. Ett evighetsgöra kan man tycka men det ser ju förjävligt ut. Nu måste vi försöka göra nått åt tomten. Eller ivarjefall gruset som håller på att invaderas av maskrosor och gräs. Inte snyggt alls. Annars tycker jag om våran tomt som det växer mycket olika saker på. Endel är nog planterat och endel funderar man om det är ogräs men man vet inte. Mysig och grön är tomten när det har växt klart.

Maysan strosar runt och käkar gräs som hon verkar gilla av någon underlig anledning. Ibland funderar jag om hon var en ko i sitt tidigare liv.

Astrid är mäkta imponerad av Mulis som kan klättra på staketet. Och Mulis visar gärna upp sina färdigheter för sin publik.

Som Maysan vet att Astrid sitter fast och inte kommer fram till henne runt den lilla ön. Så står hon där på tryckt avstånd och retas med Astrid och bjuder upp henne till lek. Hon springer även omkring på sin sida för att retas ordentligt. Ja n i förstår väll att Astrid blir hyper. Måste köpa mer staket så de kan vara lösa båda två.

Maya paja står och filosoferar på säkert och tryggt avstånd från huliganen.

Sen började det att regna och Astrid vägrade att komma in. Hon är riktigt sur och sprang runt i regnet för att visa att hon hade jätteroligt och inte tänkte komma in. Hade ju bara kunnat gå ut och hämtat henne som hon sitter fast men jag tänkte att hon får väll komma själv. Vill hon bli blött så får hon väll bli det då. Tillslut kom hon under protest. Hon ville verkligen inte gå in.




Inga kommentarer: