tisdag 6 februari 2024

Skaka liv i bloggen


Enigma Starlight Girl " Hera"

Flera gånger har jag försökt väcka bloggen till liv och det har inte gått bra. Nu ska jag göra ett nytt försök för det är trots allt rätt kul att blogga har jag märkt sedan jag har gjort lite inlägg sedan december-23. 

Precis som tidigare så kommer jag att uppdatera om livet vi lever tillsammans jag och mini grisarna eller piglets som jag också kallar dem. 

Tyvärr finns det ingen kamel i kamelpalatset längre men bloggen kommer inte att byta namn. Anledningen till att jag inte byter namn är för att Sofie och kamelerna är rätt inarbetat för dem som har följt mig tidigare. Det finns många gamla inlägg om just faraohunden ( kamel) här i bloggen och kanske kommer det att flytta in en till faraohund här med tiden. Den som lever får se. Vi ( jag ) saknar så klart den fantastiska rasen som faraohunden är och vad den kan erbjuda. Jag känner även att om det ska bli en ny faraohund så ska man inte vänta för länge då man tyvärr inte blir yngre. Man kan absolut inte stå och såsa i något hörn när man äger en faraohund för då kan livet plötsligt och häftigt bli mycket livligt. 

Livet är lite lättare med små grisarna även om det inte är helt enkelt då små grisar bjuder på andra svårigheter än kameler. Du kan absolut stå och såsa i ett hörn utan att riskera livet men kanske riskerar du en lem om minigrisen blir upprör över något den ser. En intressant fundering är i varje fall hur många mini grisar det går på en kamel. Jag har hört antalet 5 men jag tycker att det är lite mycket. En vän säger bestämt att det går 2 minigrisar på en kamel och skaffar man flera så är man inte klok. Jag kan hålla med om att man är lite galen om man skaffar sig 15 minigrisar om man vill kompensera 3 kameler. Men jag ska heller aldrig ha 3 kameler igen så vi kan glömma den funderingen på 15 minigrisar. 

Många funderingar som sagt och fler hoppas jag det blir under 2024. Ni får hänga med och se vad som händer. 😀🐖🐖


Inga kommentarer: