torsdag 30 april 2015

Genrep inför morgondagen

I morgon är det dags att bekänna färg igen på rallylydnadsplanen och den här gången i Sala. Har varit fruktansvärt dålig på att träna ska jag erkänna men har tränat lite med alla tre samtidigt. De har svårt att sitta och ligga när jag går runt så det har vi tränat under veckan i kollektiv träning. Har fungerat bra och på träningen idag gick dessa moment jättebra. Synd att jag har glömt bort sitt/stå bara men ja ja det får bli nästa veckas träning :)
 
Så idag var målet att träna utanför hemmet och jag bestämde upp med Anna att vi skulle ses på en stor gräsplätt. Anna sa lite i farten de spelar inte fotboll där idag men det är ju valborg sa jag. Vi åkte dit och plockade fram lite koner och efter ett tag så började det komma människor från höger och vänster och ja det blev fotbollsträning. Anna var mer nej det kommer så mycket folk som hon ville träna på mästarmoment i lugn och ro. Jag blev mer lyrisk och var jättelycklig över att vi fick träna bland människor och lite hundar som kom och gick. Det var barnfotboll också så det var mycket ljud och alla barnen sprang fram och tillbaka. Alla hundarna var mycket taggade och jobbade på fint i den fina störningen som var. Tyson fixade att det satt en tax typ fem meter bort och tittade på men Tyson jobbade på fint. Visst han ville visa sig lite på styva linan först men när han märkte att taxen ja var noll intresserad av honom då blev även Tyson noll intresserad. Fruktansvärt bra störningsträning och ja vi höll oss långt på sidan så vi störde inte träningen. Lär gå dit varje torsdag känner jag nu :)
 
Så nu ser vi fram emot i morgon och hoppas att det slutar att regna. Regn just nu när det är så kallt känns inte lockande alls.
 
Anna sa till Tyson att han skulle sova i natt och tänka på 70 poäng och att han skulle visa matten när hon blev nervös. Att han skulle börja läsa skyltarna och göra övningarna. Vi får se om han lyssnade
 

 

Inga kommentarer: