tisdag 7 april 2015

Vilken app jag är helt kär

Idag har vi gjort årets första spårning och vi hade sköna timmar i skogen. Så glad att jag bestämde mig för att åka och spåra och jag bestämde mig även för att ladda hem Dog Tracker appen på google play. Har sett att flera har använt sig av den och jag har funderat på den men inte köpt den som den har kostat lite. Men idag slog jag till och jag funderar varför jag inte har köpt den tidigare. Vilken jävla app om man får svära. Så roligt att se hur konstigt man lägger ut spåret och hur bra eller mindre bra hundarna gick i spåret. Man markerade med appen där man la ner pinnarna och appen såg själv om man hade klarat pinnarna sedan när man gick med hunden. Man kunde se hur långt det är mellan pinnarna och hur långt hela spåret är och hur lång tid det tog att gå för mig och för hunden. Nej har ni inte kollat in den är appen så gör det. Väl värd sina kronor kan jag nu tycka. 

Xena stackarn tyckte att det var svårt och fick ett för svårt spår för henne men hon kämpade på bra den lilla fisen. Det var också väldigt torrt i hennes spår. Hela 13 minuter kämpade hon för 275 meter. På slutet blev det så jobbigt att hon fick stanna och kissa lite också. Nästa gång blir det raka spår och vinkar i stället. Astrid hon spårade som en klocka och var lite på villovägar ett tag men redde upp det fint. Tyson var som en ångvält och jag fick ha spårlinan bakom ryggen för att ens kunna hålla honom. Som ni ser så spårade han verkligen i kärnan vissa stunder. En riktigt arbetsmaskin som jobbade så fint och svängde med svansen i korta korta viftningar. Den blå linjen är det riktiga spåret och den röda är hunden. 

Som ni även ser så måste även jag vara mer strukturerad nästa gång jag lägger spåret. Rolig app som sagt då man även får fylla i väder och vind och lägga en kommentar efteråt.




1 kommentar:

Unknown sa...

Jag har appen mina spår och den tycker jag är bra. Man får även höjdskillnader :-)