måndag 13 april 2015

Lite smått panik.....

Hur har jag kunnat förtränga detta????

1 Maj ska jag kamelen och giraffen starta i rallylydnad nybörjarklass i Sala och jag har totalt glömt bort att träna. Hur har jag kunna glömma bort att träna, det kan man verkligen fundera över. Så nu blir det till att ligga i vill jag säga. Tur att vi ska på två rallyträningar med andra den här veckan. Först i Falun och sedan i Avesta. För Tyson han behöver verkligen och då menar jag VERKLIGEN träna rally med andra hundar i närheten. Förra tävlingen var inomhus och nu blir det utomhus och störningen så mycket större i alla fall skulle jag tycka det. Vi ser den här starten som en test också i hur vi ligger till.

Har gått och småfunderat lite om jag ska starta Xena i fortsättningsklass men vi kör den här tävlingen och ser. Hon har lite svårt för sittmomenten då hon blir så otålig och börjar att pipa. mammas arbetsglada tjej.

Men nu blir det verkligen hårdkörning och speciellt på sitt och ligg och gå runt. Det har båda hundarna grymt svårt för. De är för otåliga helt enkelt och vill vara med och inte ligga eller sitta still. Men jag har tränat lite stadga på gården. Satt ner en hund och gjort lite trix med den andra. De börjar fatta poängen att de ska vara kvar där jag sätter ner dem. Eller ja Tyson kan inte sitt i sådana lägen han kan bara ligg hahahaha.

Har lite att träna på med andra ord. Vi har vilat för mycket

Inga kommentarer: