torsdag 24 januari 2013

Xena funderar

Igår när jag skulle få min kvällsmat så låg det något väldigt konstigt där. Långa vita saker och jag har väl aldrig sett något äckligare. Tittar på min matte och funderar om hon verkligen menar allvar och ja det gjorde hon tydligen. Hon sa bar,a ät nu det är gott. Gott det där......... Såg att min idol Astrid tänkte samma sak. Fast hennes min var mera, hon vet ju att jag inte gillar det här. 


För att göra henne glad så började jag äta lite försiktigt runt det där äckliga. Inte luktade det något speciellt heller. Hur kan hon tro att jag skulle gilla det här. Åhhhh sedan fick jag det där i munnen och fyyyy vad äckligt det var. Klibbigt och den fastnade i munnen. Då fick det var nog och jag lämnade maten och gick och la mig. Astrid hängde på och där fick hon matten stå själv i köket och se ledsen ut. 

Men hon är lurig den där matten. Fram ur kylskåpet tar hon det där bruna goda som luktar så gott, matten säger att det heter leverpastej. Gott är det i alla fall och jag och Astrid var väl tvungna att gå och titta vad hon gjorde för det luktade ju så juvligt. MEN istället för att ta bort det där vita så fick det vara kvar med det där bruna. Hmm ja ja det slutade med att jag åt upp allt även det äckliga. Hur kunde det gå till???? 

Men jag gav matten blicken som säger ALDRIG mera vill jag ha det där vita i min mat. Matten lovade att jag skulle slippa det men hon såg lite lurig ut

XENA 1-0 eller blev det MATTEN 1-0 beror på hur man ser på saken :) 

5 kommentarer:

Eva sa...

Ledsen Xena, men jag skulle nog säga 1-0 matten! :D
Vi matter är ju lite fräckt småluriga sådär, när vi vet att ni går att lura med lite leverpastej eller så... (Här luras mat ibland i med hjälp av katternas burkmat ska du veta.)
Killarna hälsar att dina öron tyvärr är lite tokiga! Långa med massor av päls är SUPER om man vill slippa ÄTA ris...
PUSS på dig go'tjejen!

Sofie sa...

Ni menar om jag har längre öron med hår på så slipper jag äta ris igen. Då måste jag nog skaffa mig längre hår på öronen och kanske på tassarna också så matten inte er hur långa klorna är.

Emma sa...

Bollen är verkligen en hit! Såg filmsnutten med din tjej, man kunde inte bli annat än glad av henne, de smittade av sig :)
Bor i Borlänge men är från Småland :)

Eva sa...

JAPP!
Hängande öron med lång päls fungerar på 2 sätt förstår du!
DELS suger de effektivt åt sig en hel del risgryn direkt ur skålen, dels sopar de lika effektivt upp dem av de förhatliga grynen som ramlat (eller man rååååkat putta...) utanför.
Matte låter lite konstig när hon ser dem i öronen, men det är naturligtvis inget att bry sig om!
PUSS!
Jesper o Assar

Eva sa...

PS
Vågar inte garantera framgången med kloidén... Har fungerat dåligt även med "björnpäls" säger Assar.
DS