torsdag 3 januari 2013

Hon växer så det knakar


Nu är hon inte så stor som det ser ut på bilden men snart växer hon nog om Astrid. Det känns så i magen :) Hon växer verkligen så det knackar och sover mycket mellan promenader och bus och det behöver man ju om man växer så mycket som hon verkar göra. I går kväll somnade hon även in i soffan och jag lämnade henne där som hon var så trött att hon låg och himlade med ögonen. Jag tänkte att om hon vill så hittar hon in i sovrummet själv. Lite nervös för att hon skulle vakna och kissa på golvet men nej hon vinglade in i sovrummet och hoppade upp i sängen och la sig under täcket. Duktig liten kamel. Sedan har hon typ sovit på mig i natt och hon är som en ål som inte ligger still alls utan vänder och vrider sig hit och dit. 

Astrid har även gått ut med sin overall idag och i går och det verkar som att hon uppskattar den. Ja det syns ju bra på det här kortet hur korthårig hon är på magen eller mera naken kan man ju säga. Så att den har nog värmt magen bra. Så hon får fortsätta med den och jag hoppas nu att den inte skaver bort mera päls än täcket. 

2 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Ser ju ut som en nakenhund vet ja! Snyggt det med ! ;-) Tror inte du behöver vara orolig för att kläderna skaver av pälsen. På min kines sitter pälsen kvar där det "skaver" i alla fall. Den päls som "slits" loss från Astrid ramlar nog tyvärr förr eller senare i alla fall, eftersom håravfallet beror på hennes mediciner om jag fattat rätt?

Sara sa...

Det går ju så fort med dom där valparna när dom sätter igång och växer.
Skönt för Astrid med en overall verkligen inte mycket päls kvar på henne hoppas den kommer tillbaka.