onsdag 2 januari 2013

kattskrälle!

Ja det är så jag tycker om Doris idag. Doris bor för tillfället nere i källaren och har väl inte en tanke på att flytta upp den närmaste tiden. De andra två har flyttat upp men bor i datarummet och visar sig ibland. Doris hon visar sig aldrig och skyr Xena som pesten men idag har hon retat oss.


Som vi har lite problem med att springa tillsammans jag och Xena så bestämde jag mig idag för att springa fram och tillbaka på gatan framför vårat hus. Ja det känns lite pinsamt att springa där framför grannarna men vad ska man göra :) 

Vad händer jo Doris sitter och kollar på oss bredvid vägen och går även efter oss när vi springer. Lite irriterande som då Xena tyckte att Doris var SÅ intressant och inte kunde tänka sig varför vi skulle springa förbi eller bort från henne. Helst hade hon ju velat jaga skiten ur Doris ;) 

I alla fall det gick rätt bra trotts den lilla svartvita störningen. Xena klarade på slutet av att springa bredvid och inte hoppa på mig hela tiden. Framsteg framsteg som hon helst hoppar som en känguru. Så en stor guldstjärna till Xena och en stor tistel till Doris och en valium till matten. 

7 kommentarer:

Carina i Norberg sa...

TRäna ed störning, gick ju galant ;)

Eva sa...

Men hon ville väl bara vara "träningsredskap"??? hälsar siam-teamet som INTE ALLS förstår varför man inte skulle få retas med hunden! (Eller matten för den delen...)
Härlig läsning!

Arlo sa...

Störiga katter är verkligen superstörigt!

Arlo sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Arlo sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Arlo sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
desperat hemmafru sa...

Är det detta som kallas kattens sjätte sinne??? Vad duktiga ni var som ändå fick till det! :-)