söndag 27 januari 2013

Vilken helg


Vi har haft en underbar helg med lagomt mycket att göra. I lördags så var jag och kamelerna och träffade två andra tjejer i Falun och tog en promenad runt gruvan. Båda tjejerna är nyfikna på kamelrasen så det var lite extra roligt att ta den promenaden. Astrid skötte sig fin fint och gick längst fram i flexikopplet i sin ovarall. Xena hoppade mest hit och dit i kopplet och skällde och levde rövare som hon helst av allt ville busa med de andra hundarna. Men det fick hon inte och det var mycket frustrerande enligt henne. Efter den dragiga promenaden var hon rätt trött. 

På kvällen hälsade vi på hos min mamma och hon åkte hiss för första gången och gick runt i en lägenhet. Jag trodde att hon skulle leva rövare hos min mamma men hon låg så fint och mumsade på ett ben i lägenheten. Hon var också ut och kissade och skällde på lite folk men det var heller inga problem. Sedan när vi kom hem så var hon väldigt trött och somnade bums i soffan. Idag är hon inte alls trött. 

Det verkar att som att hon måste ta igen allt hon inte hann göra hemma igår ;) Så idag har vi en vild kamel i huset och hon hoppar så högt som hon gör på kortet.

3 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Men, tjoohooo, vilket hopp!!!
Alltid lika roligt att följa er träning, eftersom vi är på samma ställe ;-)
Skorpan testade blåsen i dag igen.........det är väl inte det bästa som finns.....ännu. Men jag förutsätter att även hon kommer tycka att det faktiskt är skönt :-)
Kram, kram till dig och vovvarna

Zallek - Kellaz sa...

Vilken härlig bild. En helt galen kamel. Träffar er gärna också någon gång. Bara tiden ville räcka så länge man själv ville...

Hanna aka Lilla My sa...

Vilken bild! Cool :)