lördag 22 september 2012

Jag vill också


Idag packade kamelen bilen och for på semester till fjällen med min mamma och Bengan. Jag förväntar mig lite kort på telefonen under de två veckorna hon ska vara borta;) Vet att kamelen kommer att ha en toppentid och klättra runt i fjällvärlden så fort benen kommer fram. Och det kan nog gå rätt fort. Massor av kliande, massage och bortskämdhet väntar kamelen. 

Jag kommer att njuta av min frihet under de två veckor som Astrid kommer att vara borta men jag kommer ständigt att tänka om det inte är dax att ta och gå en promenad ;) Det verkar vara väldigt svårt att ställa om hjärnan :) 

Ni kanske funderar över provsvaren och de var bra. Förutom att Natriumet verkar vara svårt att få upp. Men vi kör på med lite mer salt och ser om det ändrar sig. Det är bara att leva på hoppet att det gör det. Svaret på sköldskötelprovet kommer i veckan. Vi håller väl tummarna att det också är bra. Mamma har fått med sig en massa extra mediciner om det skulle vara så att nått måste ökas när jag pratar med veterinären i veckan. 

Så under de här två veckorna som kamelen är borta får jag väl blogga om skitkatten och kattfan

4 kommentarer:

Zallek - Kellaz sa...

Jo, man kan vara säker på att hunden inte kommer må särskilt dåligt när den är med "mormor".

Du får gå ut och "tomgå" lite när hon är borta. Det känns jättekonstigt.

Eva sa...

Helmysko att vara utan hund i två veckor! Undrar vad jag skulle göra? Storstäda kanske:)
Ser fram emot en kattblogg ett tag då!

Quila o Ronja sa...

Åh, är det dax igen för fjällvärlden.
Jag blir riktigt avundssjuk. Har ju varit där flera år i rad. det finns verkligen inte mycket som slår det. men i år blir det ingen fjällvandring. Känns inte ok, efter allt som hänt. Hoppas kunna ta igen det nästa år.
Astrid får njuta åt oss alla ;-)
Kram

Arlo sa...

Kattblogg? Ja, varför inte? Nån sån läser vi inte i vanliga fall, fast katter nästlar sig in i var och varannan hundblogg förstås!