onsdag 26 september 2012

Fotomodeller i bok


Jag ska nu lägga mig ner och läsa i Fredrik Steens nya bok som jag har här hemma. Har köpt den av en anledning och det är för att de två bilderna som är under är med i boken. Två hela sidor är förevigade till mina hundar. Nu är jag inte riktigt säker på vem det är som är på första bilden. Det kan vara Maya och det kan vara Astrid. Lite pinsamt att säga men jag vet faktiskt inte. Min mamma Säger att Astrid är på båda bilderna men jag tror faktiskt att det är Maya som är på den översta bilden. Maya och Astrid var väldigt lika i speciella positioner och det här är en sådan bild. Men det känns som Maya i min mage. Finns så grejer som säger att det är så men jag är inte säker. När jag håller för ena sidan på ansiktet så ser jag Astrid och på andra sidan så ser jag Maya. Vilket dilemma och vad pinsamt. Spelar ingen roll jag är väldigt glad över bilderna. De är otroligt vackra och jag gillar den på Maya/Astrid bäst. Den ser lite mystisk ut. Lite synd att Anka inte var med på den här dagen för hon hade säkert kommit med så charmig som hon var. Men Ankas grej var inte att vara still på ett ställe för länge så hon fick vara hemma. Lugnast för alla :)

Annars en väldigt fin bok men massor av fina bilder. Ska bli kul och se vad jag tycker om den för övrigt. Recension kommer :) 



8 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Åh, vad fina bilderna är!!
Kommer ihåg när du var och fotade dom ;-)
Står det mycket om varje ras?
Kram

Sofie sa...

Det är ingen rasbok utan det står mera allmänt om hur det är att äga hund och vad man som ägare köpare ska tänka på

Hanna aka Lilla My sa...

Så fina bilder på tjejerna <3

Christina Klosterberg sa...

Superfina bilder. Kul att de finns med i en bok som många kommer läsa nu!

Sara sa...

Super fina bilder!

Ninni sa...

Och nu behöver jag inte längre känna mig det minsta dum som brukar se skillnad på hundar av samma ras, oavsett ras, men alltid haft jättesvårt att se skillnad på just faraohundarna ;)

Zallek - Kellaz sa...

Vad roligt det måste kännas att dina ögonstenar är med i en stor hundbok. Stolt matte förstår jag... =)

Lyckopiller sa...

Åh vilka fina bilder!