måndag 10 september 2012

Fina kamelen


Min underbara kamel. Ja hon är faktiskt helt underbar. Så förståndig och så vild. Allt i samma paket och nått som jag gillar hos henne. Även om hon ibland beteer sig som att hon ska riva hela stället så finns det inget ont i denna lilla tjej. Men igår tyckte hon att matten var tråååkig. Varför kan jag inte säga som hon fick sig en promenad på två timmar på förmiddagen. Det borde hon väl vara nöjd med. Men tydligen inte som hon låg och kollade på mig i soffan och såg ut som att jag vill gå mera. Hmm jag kände mig rätt nöjd. I veckan som kommer ska vi försöka få till mera träning med Akitan på agilitybanan. Det kommer Astrid att digga. Hon var så duktig sist min vilda tjej. Rätt lydig har hon med blivit som nu går lös till och från bilen utan att försöka rymma efter grannens katt. Men längre än så går vi inte. 

Sedan är det så kul att vi har fått så mycket kommentarer för hennes halsband. Alla tycker att det är så fint och Astrid klär verkligen bra i det. Ångrar inte att jag tog den färgen som det passar pälsen så bra. Finns att inhandla hos Csigoras. Kolla in där finns mycket annat fint. Ska nog snart kolla lite till hund nr.2 ;)

4 kommentarer:

Ann-Margret, Vinja o Bozza sa...

Verkligen stiligt halsband du köpt :)

Kram

Christina Klosterberg sa...

Vad fin hon är i halsbandet. Den här färgen har slutat tillverkas, nu så det gör ju just detta halsband så unikt, även om det finns många fler färger och varianter.

Lyckopiller sa...

Verkligen ett fint halsband! Och världens finase kamel!

Quila o Ronja sa...

Allt klär en skönhet ;-) Jättefint!!
Vilka härliga bilder i förra inlägget! Akitan ser så mysig ut.
Hoppas allt är bra med dig
kram