tisdag 8 maj 2012

Den behårade kamelen


Inte de finaste korten men de visar att hon är HÅRIG :) älskar min håriga kamel. När hon var liten så var hon väldigt hårig och sedan så försvann det och var bara kvar på svansen. Men nu är det tillbaka igen. 


På halsen har hon fått värsta ryamattan och hussen säger mest varje dag. Men vad hårig du är gulligull . Ska tillägga att Astrid tidigare var kal på halsen. Nått strå här och där och har även fått nedslag på det när vi har ställt. Det har sabbat en championatchans för oss tidigare. Men jag tror inte att domaren skulle gilla det här heller


Polisongerna är tillbaka för att stanna :) och ja håret runt öronen också. Nej hon är himla söt min håriga kamel. Synd bara att de inte ligger i sängen längre för den här kan man nog värma sig på rejält.

4 kommentarer:

Humlespunk sa...

Nästan så hon har mer hår än min "kala" Spunkhund, ha ha :)

Arlo sa...

Mycket vackert behårad är hon!

Lyckopiller sa...

Så söt hon är. Passar fint i lite hår.

Malin sa...

Har den ökade behåringen kommit efter diagnos? Eskils päls blev jätteförändrad första halvåret. Först luddig och matt, sedan blev han tunnhårig och nästan naken på ryggen medan mera tovigt ludd runt halsen. Nu börjar pälsen likna sitt forna jag någorlunda. Troligtvis beror det på att han fick mer kortison i höstas och vi sedan sänkte dosen. Skönt att inte ha en nakenhund längre i alla fall! :-)