lördag 31 december 2011

Gott Nytt År alla våra läsare

Vi önskar er en bra slut på 2011 och en god början på 2012.

Vi har varit förskonade från smällare under hela veckan och har knappt gått utanför dörren när mörkret har kommit. Jag är mycket nöjd med att vi bor i hus vid sådana här tillfällen då de bara kan gå ut på tomten. Igår smälldes det lite och Maya blev lite påverkad men sov sedan vidare i korgen. I dag ska vi bädda i källaren och försöka få det lite mysigt som jag har en stark känsla över att det är där vi ska tillbringa kvällen sedan. Visst Maya kan väl ligga där själv men jag tycker inte att det känns bra så jag flyttar nog ner vid 22 tiden i kväll. Förra nyåret var alla fyrbeningarna nere i källaren för jag tror faktiskt att katterna också tyckte att det var lite olustigt.

Vi har börjat dagen med att gå en promenad och ska snart ut igen och en till innan 15 tänkte jag. Sedan blir det gården resten av dagen. Men välrastade innan 15 ska de vara :)

Annars har inte dagen börjat allt för bra då jag envisades med att titta på Braveheart igår och somnade sent i går för att väckas en timme senare av att katterna välte julgranen. Så vid tre somnade jag in igen och vid 7 spydde astrid. Så inte så många timmars sömn för mig och jag känner att humöret inte är på topp. Alla andra sover och det är nog tur det känner jag. När de vaknar ska jag med sova en stund innan sista promenaden för dagen.

Så GOTT NYTT ÅR på er och jag hoppas att ni får ett bra nyår även om någon är lite rädd.

5 kommentarer:

Arlo sa...

Ser du...om du varit som jag och kastat ut julen redan hade du inte blivit väckt av en fallande gran :-)
Gott Nytt År önskar vi er alla! Hoppas natten blir odramatisk!

Katarina sa...

Tack det samma!

Ninni sa...

Gott nytt år! :D

Foxylady sa...

Ja gott nytt år... härligt med nya öventyr 8D

[Anna] sa...

Jaa det är attans roligt med snö lekar :) DÄremot den där källaren ni pratade om en sådan har jag aldrig sett. Men lät som ni hade riktigt mysigt och osmällande med eran matte :)) Bara man är med matte så är ju livet på topp :) Nospussar på er flickor//Gimli & Bilbo