fredag 19 november 2010

Nu har de ringt

Alla värdena på Mulis var bra. Hon hade lite vita blodkroppar men det kunde tyda på en infektion. Men det viktigaste lever och njurar var helt ok. Skönt tycker jag då det var det som jag var orolig för att det inte var. Så idag har de röntgat Mulis och såg att hon var ordentligt förstoppad. Så nu ska de försöka lösa det problemet med mera dropp och lite lavemang. Så jag hoppas att det släpper under dagen och natten. Så hon kan få komma hem i morgon. När jag tänker efter så har jag förut märkt att hon nog har varit lite hård i magen. Stackars liten som blev tvångsmatad igår. Jag förstår att hon gick och spydde. Annars har hon fått lite vällings liknande föda som hon har fått behålla.

Iris här hemma funderar nog var hennes kompis är. Hon har idag varit väldigt mammig

2 kommentarer:

Tassintryck sa...

Det är inte så lätt att veta många gånger vad som är fel på de små när de inte kan prata och berätta för oss. Skönt att det "bara" var en förstoppning och inget allvarligare dock.
Hoppas att hon snart får komma hem till er.
SV: Tycker det skulle vara lite för kallt att hoppa i plurret nu men är man tillräckligt motiverad att springa efter fåglar så glömmer man nog kylan kan jag tro ;-). Min schäfer hoppade i kalla vättern idag men att han är tokig visste vi ju sedan tidigare ;-).
kram från mig
/maria

Cajsa och Ozzy sa...

Va skönt att de hittade på felet så pass snabbt! Det kommer ordna sej nu!=) kram