fredag 26 november 2010

Man ska aldrig säga det ser bra ut

Nu på kvällen blev Astrid prickig igen. Stackars min älskade kamel. Ringde till Falu djursjukhus jourtelefon och ifrågasatt varför jag inte hade fått några kortisontabletter utskrivna vid besöket igår. Som veterinären hade sagt att ibland kommer klådan tillbaka efter att sprutan har gått ur kroppen. Hon var inte lika prickig som igår så det känns bra. Och tro det eller ej de ringde in tabletter till Borlänge så nu har hon fått sig en dos på kvällen. Trodde aldrig att de skulle skriva ut tabletter men det var skönt att de gjorde det. Nu får vi sova i kväll för annars hade hon sprungit runt igen.

Vet inte om det var tabletterna eller klådan man hon var lite orolig ett tag efter att hon hade tagit dem. Det var hon inte igår efter sprutan. Men hon blev också orolig när vi åkte hemmifrån för att hämta dem. Så hon kanske inte mådde bra bara

1 kommentar:

Tassintryck sa...

Skönt att hon svarade på kortisonet och förstår att Frolicen ligger i soporna nu. Det vet man ju hur det är att ha ett litet envetet myggbett vad det kan klia. Tänk stackars vovve som hade på flera ställen samtidigt. Hua.
kram från mig
/maria