måndag 9 mars 2009

Gjort världens klipp

Mulis i buren som jag har nu som är en Portable Pet Home stl Large

Jag har länge letat efter en bur som ska passa mina krav och det är inte lätt. Jag är lite kräsen känner jag. Jag vill att hundarna ska ha mycke plats och kunna sträcka ut i buren ifall de tex har tävlat i lure coursing så de kan vila ordentligt i buren mellan loppen. De ska inte behöva ligga som ett gem för att få plats. När Maya var mindre så köpte jag en Portable Pet Home till henne i storlek Large. Lite stor kan vissa tycka men jag och hunden älskar den. När jag skaffade Astrid så gick det in två hundar utan problem. Nu blev det lite gem känsla men ändå inte det funkar och de blir utvilade. Tre hundar gick också in märkte jag i Svenstavik när det var snorkallt. De fick värma varandra men det var trångt trångt. Fast jag tror inte de klagade just då.

Men som jag nu ska tävla med två hundar och ha en med som maskot så behöver jag en till bur. Jag har kollat runt på julas hundburar och jag kan säga att de var prisvärda och hade siktat in mig på en sådan. Men så sprang jag på en lika bur som min fast begagnad och bara använd en gång. Under halva nypriset skulle hon ha för den så jag slog till. Så jag ska betala 500 för en bur som kostar 1300 i affären och det kallar jag för ett klipp. Känns underbart att jag får en till lika bur som jag gillar min så mycket. Nu har jag snart allt för utomhussäsongen utom en liten vagn att köra alla sakerna på. Jag har ju nu tältet, burar, stolar och kylväska.

1 kommentar:

Mirrekex sa...

Ohh vad härligt att du hittat en till bur av den du har, bli ju perfa ju. Jag har ju galler i min bil så dr kan Bellman sträcka sig hur han vill..

:) kram