måndag 9 mars 2009

Gårdagens utflykt

Så igår var vi hem till Carina med familj och den superglada faraohunden Setech även kallad Hajen. Han blev ju helt till sig i pälsen med så många tjejer att hålla reda på i huset. Det blev en hel del skällande från alla håll innan de lugnade ner sig lite. Jag trodde att de äldre damerna i min familj skulle vara väldigt killfientliga som de inte gillar framfusiga killar. Men de sköte sig över förväntan. Anka var den som trippade runt och brydde sig minst. Maya gick runt och smågruffade lite. Astrid var den som satt honom på plats när han blev för dryg i hennes ögon. Inte var hon mesig heller och hon var den jag minst hade förväntat mig. Trodde hon skulle riva huset tillsammans men Hajen ;). Men hon var så lugn och duktig min sötnos.

Jag och Carina fikade och pratade och hade det trevlig. Resten av hennes familj var också väldigt trevlig. Jag hade ju kameran med mig och hade tänkt använda den men glömde helt bort det. Trist trist för det hade varit skoj att få den superglada hajen på kort. Vi tog sedan en promenad i skogen på ett skoterspår. Vad bra promenadvägar de hade i Norberg.

Nej Carina det här får vi göra om i framtiden :) Det var roligt att träffa er och ni bor ju inte så farligt långt bort. Ni kan träffa Carina med familj på deras blogg här

Inga kommentarer: