måndag 3 mars 2008

Maya får sånglektion

Härom dagen låg jag i sängen och försökte somna om innan klockan skulle ringa för uppstigning.

Peder som började tidigare än mig hade gått upp och satt vid bordet för att äta frukost. Hörde att Maysan stod och tiggde vid bordet och sjöng för att få en smaskig smakbit.

Då säger Peder plötsligt till Maysan. Nu sjöng du allt fel det ska vara "over the hills and far away" Jag började då småle för mig själv för det var så spontant och hon sjöng verkligen där ute i köket. Måste säga att jag har träffat en kille med humor som sitter där kl 6 på morgonen och tycker att Maysan sjunger en Iron Maidenlåt.

Igår sa han även att hundarna liknar Jerry Williams när han sjunger. De hade samma kroppsspråk ibland tyckte han. Han syftade på när de kommer in och man tar av dem täcket. De springer då in och ruskar på sig och höger framben stampar då tydligen takten i golvet samtidigt. Precis som Jerry när han sjunger.

Jag vet uppriktigt inte vad han får allt ifrån. Men roligt har jag åt honom. Så nu har jag tydligen två Jerry Williams kopior och en kan sjunga Iron Maidenlåtar..........skratt visste väll att de var ena guldkameller.

Inga kommentarer: