måndag 24 mars 2008

Lite allt möjligt

Så idag är man friskförklarad och har jobbat igen. Jag, Marie och Anna jobbad extra idag och tjänade lite pengar. Eller pengar, tog komp för besväret kan vara bra och ha i framtiden. Men jag kan inte säga att det var speciellt roligt, men men.

Var sedan hem till mamsen och hämtade mina grejer som hon shoppade på IKEA åt mig i helgen. Två doftljus vanilj och en bordslampa. Kände mig så nöjd över sakerna.

På tal om shoppa så kunde jag inte hålla mig i helgen när jag var tvungen att åka till Apoteket. Typiskt mig att glömma bort att det var Påsk och glömma bort att jag var tvungen att åka dit. Bara Apoteket i kupolen var öppet så det blev lite shopping fast jag inte skulle. 6 glasunderlägg ifrån Indiska. Jättefina runda gjorda av svarta pärlor och ett par vita moccasiner på skoaffären. Blev utan förra året som jag väntade in i det sista. Då var alla snygga modeller slut eller storleken. Men nu får hundarna snyggaste matten på promisarna i vår. :) Sen åkte jag hem innan jag såg nått mer snyggt. Man ska inte utmanna ödet i onödan.

Mamma frågade ifall jag och dogsen skulle följa med till fjällen i helgen om inte Bengan kunde få semester. Lite lockande är det allt känner jag. Skulle kännas fin fint och bli lite upp passad och gå långa härliga fjällpromenader. Bara slappa och ha det skönt. Så vi får se hur det går med Bengan.

1 kommentar:

Mirrekex sa...

Hej! Ohh vad kul det är att shoppa fastän man inte ska haha.. Var visst trevligt att jobba idag ju ;)! Nu ska jag titta på parlamentet här snart med Björn ju hehe.. Förrsten ninen var toksöt ju vackra ögon och färg.. karmis