måndag 1 januari 2024

Årets första dag


Nyårskvällen och tolvslaget igår var lugnt. Hera snarkade sig igenom tolvslaget och Sivan kollade lite ut genom fönstret men somnade sedan om. Skönt nyår med andra ord. Hade ett hotellrum bokat på Arlanda som jag avbokade i lördags då det var så cool lugnt hemma med smällare. Har inte hört en smällare innan nyårsafton så det kändes lugnt. 

På dagen igår tog vi en promenad i skogen även om det inte gick att gå i själva skogen på grund av all snö men vi tog vägen fram och tillbaka och både jag och tjejerna var nöjda över utflykten. 

Idag har vädret varit kallare och det har blåst en del vilket har gjort att tjejerna har fryst om sina små ben. Men det var ändå en fin promenad trotts kylan. Annars har vi idag bara tagit det lugnt förutom att testa deras freestyleprogram, Det kändes väldigt bra om jag får säga det själv. Nu ska vi bara trickträna och kedja alla tricks så är vi redo för tävlingsdagen. Känns lite läskigt att vi ska tävla freestyle det närmaste halvåret men det känns också väldigt kul, En himla rolig sport så det känns bra att ha hittat tillbaka till den. Ett stort plus i kanten är såklart att tjejerna verkar tycka att det är roligt. 

Så efter en liten träningstid så kändes de nöjda och glada på kvällen. Nu ska vi mysa i soffan resten av kvällen och lyssna på katterna som berättar när de vill ha mat samt att jag ska sticka på min strumpa. 

Inga kommentarer: