söndag 14 januari 2024

Söndags date

I morse tog jag och tjejerna the Beast till Västerås för att träffa fina Jeanette och Sunny för att ta en promenad i Rocklunda. Det är så roligt att träffas då alla hundarna kan umgås så bra tillsammans. Hera grymtar till ibland när hon tycker att Sunny måste tänka sig för och han lyssnar så fint. Vi funderade hur långt vi skulle gå och det slutade med att vi siktade in oss på milen. 

Efter en stund så hittade vi en bänk vid sidan om spåret som vi bestämde oss för att sätta oss och fika vid. För vi hade fika med oss. Smågrisarna och Sunny fick sin hundmat och vi åt lite banankaka och jag en macka. Jag hade tyvärr glömt tepåsen så jag fick dricka varmt vatten. Men det gick det också och man ska inte gnälla när vi hade det så trevligt. Det var flera längdskidåkare ute men jag funderade hur roligt det kunde vara då spåren var mycket isiga enligt mig. Så glad över att ha lärt känna Jeanette och Sunny, sä härliga personligheter. 

När vi kom tillbaka till bilen hade vi varit ute i fyra timmar men det var fyra sköna timmar. Nu sitter vi i soffan och slappar och Hera har snarkat högt under täcket.



Inga kommentarer: