onsdag 15 april 2020

SM listan i rallylydnad och funderingar runt rallyn med Xena.

När jag tittar på SM listan för rallylydnad sista var vi på plats 331 på 580 poäng. Jag är väldigt nöjd med den placeringen då vi bara har två tävlingar över 90 poäng förra året och vi är placerade i den övre halvan av alla som har startat i mästarklass.

Tanken var att detta år skulle bli vår satsning i rally och vi skulle ta vårt sista cert men som det ser ut nu så ser det mörkt ut att lyckas med den bedriften. Nästa år kommer regeländringen i rally och då kommer det att bli ännu svårare för oss att ta certet då Xena har svårt för backamomenten vid sidan och det ligger flera nya förslag med just backa i olika former i momentförslagen. Vi kommer så klart att kämpa för att kunna ta ett championat men det kommer att bli mycket svårare att ta det efter regeländringen för oss. Men skam den som ger sig kanske.


De ser även ut som att det inte blir någon rallycup i år med Team Fy Farao och bara det är ju hur synd som helst. Vilket bra team vi var förra året med Poncha, Harvey, Xena och Tyra men vi får försvara våran seger 2021 kanske i teamcupen i Flen. Kanske någon som missade det men dessa grymma faraohundar tog hem lagguldet i Flen förra året i stark konkurrens. Vi alla som var med i laget är mäkta stolta över vår prestation och vi vill så klart försvara våran seger.


1 kommentar:

Linda sa...

Gu va kul det ser ut. Skulle gärna testa på det med mitt vilddjur.
Jag tycker också att du ska vara nöjd med det resultatet.