onsdag 4 mars 2015

Giraff till salu med de bästa egenskaperna man kan önska sig.

Manlig giraff i sina bästa år söker nytt hem att utforska. 

Han söker en husse eller matte som kan dela hans intresse för att prova nya smaker och maträtter. Tyson är inte främmande för att få sin mat på morgonen och sedan skaffa sig lite egen mat genom att öppna sopskåpet, godisskåpet eller varför inte bryta sig in i fodertunnan och smaska hej vilt. 

Tyson är van att åka till sjukhuset och har både blivit vaccinerad, magpumpad, operarad för strumpor och inlagd för observation när han har ätit för mycket. Han tar sjukhusvistelsen med lugn.

Han vill gärna att den nya ägaren bor i hus och har en inhägnad gård där han kan testa hur högt han klarar av att hoppa. Än har inga staket stoppat hans äventyrslust. Alla svårigheter är till för att övervinnas. 

Han ser gärna att det finns många leksaker i hemmet och strumpor då han gillar att tuga i sig dessa och sedan spy upp dem några dagar senare eller veckor. 

Han är en fantastisk spårhund vill han meddela och hälsar att all bajs hittar han ny som gammal gömd under snön. Det bästa är ändå att äta den varm. 

Sist men inte minst så gillar han att sätta lite action på promenaderna genom att skrämma den mötande hunden med stora ihållande skall som lätt går upp i hysteri. 

Men det bästa Tyson verkligen vet är att ligga i sängen under täcket och ja där han lägger sig där ligger han. Varför ska man flytta sig när tvåbeningarna gör det. Det är också roligt att visa tvåbeningarna vilka stora och starka ben han har genom att spänna dem hela natten.



.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Charmtrollet han kan han⭐⭐

Mickis sa...

Låter som ett riktigt charmtroll 😄