måndag 23 mars 2015

Besök hos Swejen´s Kennel

Igår fick jag äran att besöka Jenny , Andreas och deras dobermannvalpar. Eller deras och deras det är väl Samis. Mötes av två glada dobermann när jag kom innanför dörren. Inget skälla och bara en stor fet puss av Zora. Mamma Sami vankande runt med en kyckling i munnen och pep förnöjt. Herr Gomez som är en grosser spatserade lugnt fram och och tillbaka. Stolt kille som har både tjejer och barn kanske enligt honom själv i alla fall. 

Sedan var det in i valphagen och bara mysa. Valparna sov mest, kan vara trevligt det med så man inte blir helt sönderbiten men en valp fick ett tag ett stadigt tag om stortån. Ja det gjorde allt lite ont de har bra bett fast de bara är 5 veckor. 

Jag har alltid haft en dröm om en egen dobermann och kanske i framtiden vad vet man. Men just nu är det kameler och giraffer som gäller och fyra hundar i familjen det finns inte på kartan. Men självklart fick jag favoriter det får man ju alltid även om man inte ska ha någon. Det var faktiskt en hane kan ni tänka er. Jag som aldrig skulle ha en hane men man kan ju alltid ändra sig och nu har jag ju en även om den är en halv kille. Sambon han ville inte följa med och kolla för då skulle han ta hem allihopa sa han. Det är bra man vet sina begränsningar.


Inga kommentarer: