lördag 21 juni 2014

Stora funderingar

Jag funderar och jag funderar hur jag ska göra med alla aktiviteter som jag vill göra i sommar. Massor med aktiviteter kostar massor med pengar och det är där jag, hjärnan och själen för tillfället är osams. 

Jag VILL, Hjärnan vill INTE som den har blivit ekonomisk och själen säger GUD VAD SKOJ. Ja ni förstår mitt dilemma. Det är ju jättebra att hjärnan är ekonomisk men gud vad tråkig den är.

Det jag funderar mest på är specialhelgen i Tammsvik. Har inte anmält än och jag vet fan inte vad jag ska göra. Jag ska anmäla till lördagen och specialen som jag ändå ska ner och hjälpa till på utställningen som jag sitter i styrelsen för klubben. Men jag vet inte om jag ska anmäla på söndagen eller om jag ska anmäla på måndagen till LC. Stora funderingar som måste fattas nu och senast på måndag. Då ska jag ha bestämt mig känner jag. I alla fall om LC.

Sedan funderar jag på alla utställningar som kommer efter att hon fyller 2 år. Jag vill ju försöka plocka championatet i år. Men vilka ska jag åka på. Vilka är bäst att åka på.

Men en sak som är säker, det är så mycket roligare att lyckas i rally än att lyckas när man springer till vänster så rally ska vi definitivt köra. Det är bestämt och det är inte svindyrt heller.

Men jag fortsätter att fundera och hoppas att jag kommer till en lösning.

Inga kommentarer: