söndag 29 juni 2014

Galgo Espanol Mys

Igår var jag och Anna hem till Karin och tittade på hennes 5 veckor gamla galgo valpar. Det var inte som när jag tittade på Xena utan den här gången var både händerna och kläderna med hem i fint skick. De hade haft besök tidigare så de var lite trötta när vi kom och det var myyyysigt. Anna hittade sin favorit och jag hade min sedan tidigare. Men min favorit sov mest :) Favoriten är den som är själv på bilderna.

Kan säga att det var riktigt trevliga valpar och mamman är också trevlig. Hon sa ingenting när vi satt inne hos valparna utan det var helt ok. Men maten ville hon inte att vi skulle äta upp när valparna hade ätit klart utan den ville hon ha. Hon berättade det ljudligt. Mycket trevlig atmosfär.

Trevligt sätt att tillbringa lördagen på och jag satt mig även i en kissfläck men det får man se som ett bonus :) Men det blev en dusch när jag kom hem och nya byxor.

När jag kom hem så blev kamelerna så intresserade direkt. De lukta på byxorna och viftade sakta och förväntansfullt på svansen. Inte ett knyst sa de.

Foto: Lisa Bäckman

Inga kommentarer: