tisdag 11 juni 2013

Knäsvag

Idag tog jag och kamelerna en runda i skogen igen och på ett ställe möte vi två kvinnor med en stor hund. Jag tyckte att det liknade en kaukasisk ovtjarka men jag vet ju inte riktigt. Den likande en leonberger men det var inte en leonberger och den var stor. I alla fall när vi möte den på stigen så valda jag att gå av stigen som jag hade Xena i dragselen och det är lite svårare att ha koll på henne då. Hunden vi möte gick med flexikoppel eller lina för kopplet var inte speciellt tjockt. I alla fall så ville hunden fram till oss och jag fick säga till ägarna att ta in hunden för jag ville absolut inte att den skulle komma fram till oss. Fick en sådan där känsla i magen att det inte skulle vara bra. Efter lite om och men så fick kvinnan in hunden men hade den velat så tror jag inte att den hade haft några problem med att komma fram till oss. Det läskiga med det hela vara att själva hunden inte visade  några känslor tyckte jag. Jag kunde inte läsa av om den var intresserad eller irriterad den bara gick framåt. Nu kanske det inte var en ovtjarka men det var ingen vanlig hund i alla fall och 5 minuter senare så skakade mina ben fortfarande. Jag brukar inte bli rädd när jag möter hundar men den här känner jag att jag gärna slipper möta igen. Det var även två kvinnor som gick med den och jag fick en känsla av att båda höll i kopplet men jag är inte säker där heller för den såg verkligen stark ut. Nej fy nu går vi nog i stan i några dagar eller med sällskap där.

4 kommentarer:

Sara sa...

Usch det är riktigt obehagligt när man möter såna, himla skönt att det gick bra! Super fin banner bild :D

Catlin sa...

Sånt är läskigt, riktigt läskigt.

Eva sa...

Låter inget kul alls!
Förstår precis vad du skriver om magkänsla och att inte kunna läsa den andra hunden alls. Läskigt med sådana!
Läste ovan också men kommenterar här pga datorn...
Verkar vara vettig ringträning! Självklart du får beröm för lilltjejen faktiskt:) Hon har ju sett SÅ läcker ut sedan första bilderna.

Cajsa och Ozzy sa...

va den av storlek som en schäfer typ? 2 unga kvinnor lr va nån äldre? en gammal bekants syster har en hund som liknar en sån du nämnde men inte alls så stor som bilderna visar när man googlar..