torsdag 2 december 2010

Kostnadsbloggen är uppdaterad

Har ju hänt lite i djurlivet här hemma så där kan ni kolla om ni blev nyfikna vad det kan kosta om man har otur en månad. Även den förstoppade kattens alla avgifter är upplagda. Bara för att visa att även en katt kan kosta massor två dagar inlagd. Den är på den högra sidan här i bloggen

Hoppas att era djur håller sig friska.

4 kommentarer:

Emelie sa...

Ojoj man blir ju lite mörkrädd när man läser vad kostnaden nu är uppe i, och det är ju bara på 1 år!! Men du har haft en hel del otur med sjuka djur så nu hoppas jag att de håller sig friska!

Tassintryck sa...

Törs inte titta...Förstår det blev en hel del...
kram från mig
/maria

Jenny sa...

Jag tycker du ska börja ställa ut din kisse! :D Finns inte många kastrat honor. Bara plocka titlar.. Om hon är snygg såklart.. ;)

Sofie sa...

Ja mörkrädd blir man när man tänker efter på summan. Då har jag inte heller tävlat speciellt mycket i år som jag har gjort. Men att man tydligen har så mycket pengar att lägga ut under ett år är också rätt intressant :) Nästa är ska jag specificera utgifterna lite bättre.

Jenny: Jag ska ställa ut den lilla bara allt hår på magen har växt ut igen :)Kanske inte de största öronen men för mig är hon väldigt fin. Får säkert sina cert. Men nu har hon växt jättemycket helt plötsligt så nu börjar hon nog få en normal kropps storlek. Hon har ju varit lite liten