torsdag 16 december 2010

Har fått en present


I går fick jag en present som jag ska testa i morgon på Maya. En liten slurk Espree schampoo fick jag med mig hem. Som Maya ska bada inför hundmässan så ska det bli spännande och testa den här produkten som ska fungera extra bra på röda hundar.

Så här står det på lupus sida om schampot

Beskrivning:
Återställer med sin Aloe Vera bas pälsens ursprungliga glans och lyster. Innhåller inga artificiella färgtillsatser, lösningsmedel eller för pälsen uttorkande ämnen. Löddrar rikligt, är lätt att skölja ur pälsen och har en underbar vaniljdoft. Ingredienser så som kamomill och ringblomma ger det röda pigmenten en extra förstärkning och har mjukgörande effekt på huden. Kan även användas på valpar och kattungar över sex veckors ålder.

Innehåll: Aloe Vera, kokosolja, panthenolextrakt, jojobaolja, A-, D-, E-vitamin, naturliga örter, kamomillblomster och ringblomma.

Spädes 1-16

2 kommentarer:

Cajsa och Ozzy sa...

Vi håller alla tummar, tassar o tår för er imorgon! Vilkentid va de du skulle ställa?

Emelie sa...

Vi använder det här schampot på våra hundar och det fungerar jättebra, de får verkligen en härlig lyster och röd ton i pälsen och så luktar den helt fantastiskt :) Hoppas du gillar den också!