söndag 12 december 2010

Kloklippning och promenad

Idag har alla djuren fått sina klor klippta och det är ju olika populärt. Inga problem att klippa dem men ibland lite problem med att de kommer när man ropar :) Här är Ankas min när man säger att hon ska komma till bödeln med klotången. När jag gav upp och ropade på Astrid i stället så kom hon så fint upp ur soffan älsklingen.

Tycker att det här kortet blev riktigt bra. Astrid och Maya som spännar inte någon snygging utanför badhuset. Vad vet jag ;)

Anka har väldigt svårt att stå still när man ska knäppa kort. Hon vill helst stå bredvid och berätta hur fin hon tycker att hon själv är. Så här är hon på G för att meddela mig det

Astrid fick idag under promenaden vara lite lös. Kan erkänna att hon har typ aldrig varit lös sedan hon började att rymma och jaga allt man kan komma på. Men idag fick hon vara det med kopplet efter. Kändes lite tryggare än att helt koppla lös henne. Men jag avbröt faktiskt en på tänkt ekorre jakt så jag är riktigt nöjd. Belöningen att komma var att få leka med min vante. Nått som de andra två var väldigt avundsjuka på. Men att släppa lös alla tre är som att ge sig själv en infarkt :)

Kasta stor pinne det var roligt det. Ju större desto bättre


1 kommentar:

Maria Mel sa...

Underbara bilder. Känner väl igen det med pinnen ;)