onsdag 8 december 2010

Har varit duktig och fått nrlapp

När vi hade tagit kvällspromenaden så slet jag tag i stängslet. Kunde konstatera att jag och sådana där plaststripor inte är bästa vänner. Till slut fick jag loss det från vårat vanliga staket efter många fina ord. Grannarna satt nog på sig hörselkåpor om de var ute. Hade lite sällskap av grannens spaniel Stina som stod och tittade på en stund och skällde lite. Hon fick samma svar tillbaka :)

När staketet nu är uppe provisoriskt så släppte jag hundarna på tomten. Tänkta att nu jävlar kommer de att springa :) Men nej jag fick pusha på dem lite för helst ville de gå in. Hunden som inte får springa så mycket var den som hejade på för fulla muggar och var gladast och gjorde glada krumbukt språng ut i snön. Fick igång Maya och Astrid lite i alla fall. Men man kan ju tycka att de skulle uppskatta sin matte lite mer som kröp runt i snön för deras skull.

JA sedan har nrlappen till stockholm nästa helg kommit. Det mindre roliga var att vi ska vara i stockholm kl 8 som de är första ras in i ringen :( Så man kan väl tänka att vi ska åka hemmifrån kl 5 för att vara framme i tid. Det känns ju mindre lockande. Men roligt sak det bli. Astrid och Anka ska då sova hemma hos mormor och förgylla hennes vardag.

3 kommentarer:

Helena sa...

Å vi får inte sovmorgon på lördagen heller...
Ska bli så kul att ses!

Har du varit iväg på utställningsträning med Gerhard? Du har inte bloggat om att ni varit det. Undrar om det var mycket folk och hund där..

Kram
/H

Nina sa...

Vad kul att åka till Stockholm!

Lyckopiller sa...

Åh så skönt att få inhägnad gård igen! Vi hägnade in hela våran i somras och nu förstår jag inte att vi klarade oss förr ;D