söndag 14 mars 2010

Tränat idag

Idag har vi klickat lite. Korv stod på schemat och nu märker man att poletten verkar ha trillat ner på alla utom Anka. Hon är så till sig över att hon ska få korv så hon tänker inte. Men efter ett tag så ramlade även poletten ner lite i hennes huvud. Hon märkte att hon inte fick någon korv över att vara hysterisk.

Så vad tränade vi idag. Anka skulle bara vika huvudet lite åt nått håll och det var svårt att klicka henne som alla rörelser nästan var för att lukta efter var korven var. Men efter ett tag slutade hon med det och vikade huvudet lite lite åt höger.

Astrid har fattat det där med att man ska lägga huvudet åt höger. Så nu försökte jag få till det att hon först skulle till höger och sedan till vänster. Det gick faktiskt hon är så duktig. Sen är hon den hunden som äter korven så snällt från handen. Man har alla fingrarna kvar efter.

Maya fick puta på en boll. Hon var så till sig att hon började att flåsa innan vi slutade. Helt i gasen var hon och skrynklade ihop hela näsan i ett brett leende hela tiden. Som hon helst ville slå på bollen med tassen så la jag den på ett bord för att hon bara skulle nosa på den. Hon fattade det galant fast tassen var på väg upp på vardagsrumsbordet några gånger.

Väldigt nöjd över dagens träning och jag tror att hundaran också är nöjda.

1 kommentar:

Mirre sa...

Ohh låter härligt att du är nöjd, ska absolut ha dig i åtanke.

Inte säkert attAnn med familj kan, det är inte säkert, men annars kan du och jag kanske gå??

Hoppas att allt är bra

kramis