lördag 6 mars 2010

Lördag

Ännu en skön dag med promenad utan kläder för kamelerna. De njuter verkligen och lever upp utan sina kläder. De riktigt sprudlar av liv i kopplet och det är så härligt att se. Det håller också på och smälter på gångvägarna och det är ju great. Bara att plocka fram cykeln snart och cykla lite med den kamelen som vill. Kanske kan få Astrid på bättre tankar med lite övertalning.

Annar har vi klickat lite i dag igen. Det var så kul för Anka låg ner och viftade på svansen hela tiden och Iris distraherade henne med att hoppa på den hela tiden. Men snälla gamla Anka bara blev lite bekymrad och fortsätte att vifta på svansen. Ska föröka muta Peder och spela in henne på film för hon är för gullig. Maya är den som bjuder mest på sig själv med att försöka hitta på nya saker. Astrid är ju inte så van med att tänka själv så det kommer nog får ge henne lite mer tid bara.

Mulis har annars tagit på sig rollen som extra mamma nu. Lilla Iris får sig en ordentlig uppsnyggning morgon och kväll. De busar även en hel del ihop. Kramas och galopperar ihop som värsta adennerhästarna. Iris hon hoppar på Mulis hela tiden och fäller henne. Eller hon tror väl att hon är så stark att hon kan göra det. Mulis spelar med tills hon tycker att det får vara nog då dunkar hon ner Iris med en tass i backen. Vänligt men bestämt. Även Doris är ibland med och springer runt och vill leka. Men hon är mer för sig själv. Iris har även fått sig en ordentlig uppsnyggning av Astrid. Tror att hela katten var blött.

Inga kommentarer: